Informatie over de Unicorn Dance Trophy 2011 zal hier gepubliceerd worden.

Download de uitschrijving
Download het inschrijfformulier

Information about the Unicorn Dance Trophy 2011 will be published in this section.

Download the announcement
Download the entry-form

Hier vind je alle informatie over de Unicorn Trophy 2010.
Deze showwedstrijd telt als kwalificatiewedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap Showrijden 2010.

Showrijden is een nieuwe discipline in het kunstschaatsen. Je kan er aan deelnemen als solo kunstschaatser, met een kleine of grote groep of een quartet.

Een primeur in het Gewest Noord-Holland / Utrecht is deze wedstrijd! De nummers 1, 2 en 3 van iedere categorie van onze regio kunnen zich kwalificeren voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap Showrijden. Dit NK Showrijden gaat 3 april voor de 2e keer gehouden worden op ijsbaan Twente in Enschede.

Hier vind je alle informatie over de Unicorn Show Trophy 2011.
WKC organiseert deze wedstrijd voor het 2e jaar.

Download de uitschrijving.

Deze showwedstrijd telt als kwalificatiewedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap Showrijden 2011. De nummers 1, 2 en 3 van iedere categorie van onze regio kunnen zich kwalificeren voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap Showrijden.

 

Showrijden is een nieuwe discipline in het kunstschaatsen. Je kan er aan deelnemen als solo kunstschaatser, met een kleine of grote groep of een quartet.

 

Hier vind je alle informatie over de Unicorn Show Trophy 2012.
WKC organiseert deze wedstrijd voor het 3e jaar.

Download de uitschrijving.

Deze showwedstrijd telt als kwalificatiewedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap Showrijden 2012. De nummers 1, 2 en 3 van iedere categorie van onze regio kunnen zich kwalificeren voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap Showrijden.

Op 3 februari 2013 organiseert WKC alweer de 4de editie van de Unicorn Show Trophy. Een wedstrijd waarbij rijders alle Nederlandse kunstschaatsverenigingen kunnen deelnemen. En in het specifiek de kwalificatiewedstrijd voor Regio West-1, hierbij behoren de verenigingen uit het gewest Noord-Holland Utrecht.

Wacht dan ook niet en schrijf je snel via je je club in. Inschrijven gaat via FSO. Wil je met jou vereniging met meerdere kleine en/of grote groepen mee doen, mail ons dan even. Stuur de verplichte verhalen formulieren naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klik hier voor de uitschrijving en het verplichte verhalen formulier.