Helaas hebben wij net als vrijwel alle anderen de voor dit seizoen geplande evenementen tot nu toe en voor de nabije toekomst moeten annuleren. We volgen de situatie nauwlettend en zodra het weer mogelijk is gaan we natuurlijk enthousiast aan het werk om nieuwe wedstrijden, shows en andere evenementen te organiseren voor schaatsers uit binnen- en buitenland.

Ook tijdens de huidige maatregelen blijft het mogelijk om veilig te schaatsen bij WKC op ijsbaan De Westfries. Zowel de ijsbaan als WKC hanteren de protocollen en richtlijnen zoals die zijn voorgeschreven door het RIVM, NOC-NSF en de KNSB. Een volledige overzicht van actuele maatregelen is te vinden op de sites van de betreffende organisaties.

Selectiewedstrijd showrijden op 20 febr. 2011 van 16.15u 19.15u.

unicornshowtrophy2011

Voor foto's van de Unicorn Show Trophy 2011 kijk hier.

De resultaten zijn te vinden in het protocol.

Vanaf 1 juli heeft de Westfriesche Kunstrij Club weer zomer ijs op ijsbaan De Westfries in Hoorn!

We zijn heel blij om te kunnen zeggen dat de inspanningen van de ijsbaan en de betrokken verenigingen resultaat hebben gehad. Vanaf 1 juli kan er weer geschaatst worden. Het rooster wordt nog definitief gemaakt. De leden van WKC krijgen zo snel mogelijk bericht met alle details. Hier zal ook in staan welke maatregelen er op de ijsbaan van toepassing zijn om er voor te zorgen dat iedereen veilig en gezond kan schaatsen.

De leden van WKC waren afgelopen 15 maart de laatste schaatsers op het ijs van de Westfries toen de maatregelen van het sluiten van onder andere de horeca en sportgelegenheden is afgekondigd. Onder andere onze internationale Unicorn Dance Trophy en onze jaarlijkse zomershow konden niet doorgaan. Vanaf 1 juli kan iedereen weer komen schaatsen. In de tussentijd hebben we online off-ice lessen gegeven.

Behave voor onze leden hebben we ook plaats voor gasten van andere ijsbanen. Wil je komen patchen? Neem dan contact met ons op!

Wil jij je aanmelden bij de Westfriesche Kunstrij Club of heb je een vraag?

We zijn bereikbaar via Facebook: @WestfriescheKunstrijClub

Of stuur ons een e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.